Hieronder kunt u zien hoe het in 5- Stappen Bedrijfstaxatie Aanvragen werkt:

Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed is een online bedrijfstaxatie tool om snel een indicatieve prijs te ontvangen aan de hand van uw aanvraag. Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed zoekt bij uw aanvraag de juiste gecertificeerde Register Taxateur of team van gecertificeerde Register Taxateurs. Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed zal aan de hand van uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact zoeken en een officiële offerte op maat op te stellen. De Taxatie Tool is geheel vrijblijvend. Alle taxateurs zijn aangesloten bij de volgende keurmerken en gecertificeerde instelling.

Stap 1: Selecteer uw Regio

Om de juiste gecertificeerde register taxateur(s) te selecteren voor uw bedrijfstaxatie, bedrijfspand of zakelijk vastgoed is het van belang in welke regio het bedrijfspand zich bevindt. De categorieën zijn alle Nederlandse provincies.

LET OP DIT IS EEN VOORBEELD! 

Uitleg Stap 1 Uw Regio bedrijfstaxatie

Stap 2: Selecteer het type bedrijfspand

Om de juiste gecertificeerde register taxateur(s) te selecteren voor uw zakelijk vastgoed is het belangrijk welk type bedrijfspand u wilt taxeren. De categorieën zijn Kantoorpand, Winkelpand, Horeca pand, Bedrijfspand, Agrarisch en Overig.

LET OP DIT IS EEN VOORBEELD! 

Stap 2 Uw Bedrijfstaxatie type Taxateur Zakelijk Vastgoed

Stap 3: Selecteer uw Bedrijfstaxatie doel

Om de juiste indicatieve kostprijs van de bedrijfstaxatie aanvraag te kunnen opstellen is het belangrijk welk doel u voor ogen hebt met de bedrijfstaxatie. Denk bijvoorbeeld aan een hypothecaire geldlening, WOZ waarde, herbouwwaarde, enzovoort.

LET OP DIT IS EEN VOORBEELD! 

Stap 3 Uw Bedrijfstaxtie doel Taxateur Zakelijk Vastgoed

Stap 4: Vul de geschatte bedrijfspand waarde in

Om de juiste indicatieve kostprijs van de bedrijfstaxatie aanvraag te kunnen opstellen is het belangrijk wat de waarde range van uw bedrijfspand is. U kunt in het 5 stappenplan op de geschatte waarde ranges klikken van het bedrijfspand.

LET OP DIT IS EEN VOORBEELD! 

Stap 4 Uw Marktwaarde Taxateur Zakelijk Vastgoed

Stap 5: Vul uw gegevens in

In de laatste stap kunt u uw gegevens invullen en de aanvraag vrijblijvend versturen. Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed zal zo spoedig mogelijk contact met opnemen en aan de hand van uw aanvraag een op maat gemaakte offerte opstellen.

LET OP DIT IS EEN VOORBEELD! 

Stap 5 Uw gegevens bedrijfstaxatie - Taxateur Zakelijk Vastgoed