BEDRIJFSPAND TAXATIE AANVRAGEN BIJ TAXATEUR BEDRIJFSMATIG VASTGOED!

START HIER UW AANVRAAG

Start hier uw aanvraag om snel en betrouwbaar in 5 stappen uw indicatieve prijs te ontvangen van een taxatierapport voor uw bedrijfspand / zakelijk vastgoed.

Start nu mijn aanvraag voor een bedrijfstaxatie taxatierapport.

0$

BEDANKT VOOR UW AANVRAAG, WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP

Stap 4: Uw Huurwaarde Range

Selecteer de optie die bij u past

Stap 3: Uw DoelSelecteer de optie die bij u past

Stap 4: Uw WOZ-waarde Range


Wilt u, om een juiste prijsindicatie te kunnen geven, hier graag aangeven wat de WOZ-waarde range van uw pand is. Aan de hand daarvan kunnen wij een inschatting maken van de benodigde tijdsspanne die nodig is om de taxatie uit te voeren. (Conform de PTA-norm aanbevolen onafhankelijk tussen beloning en uitkomst van de taxatie mag de hoogte van de courtage niet afhankelijk zijn van de getaxeerde waarde).

Selecteer de optie die bij u past

Stap 3.1: Doel Marktwaarde

Selecteer de optie die bij u past

Stap 2: Uw Type

Selecteer de optie die bij u past

Stap 1: Uw Regio

Selecteer de optie die bij u past

Totale geschatte taxatiekosten

Indicatieve taxatieprijs (excl. btw(21%), verschotten (ca. €25-50) en plausibiliteitsverklaring 2e taxateur (ca. €75-150):

Discount :

 Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed werkt alleen met gecertificeerde taxateurs. Velen gingen u voor!


Een bedrijfspand taxatie is een objectief en gefundeerde taxatie voor een bedrijfspand, dat altijd uitgevoerd wordt door een erkend register taxateur. Bij de bedrijfspand taxaties let de taxateur op diverse punten zoals de locatie, bereikbaarheid, uitstraling, opslagmogelijkheden of zelfs vloerdruk. Daarnaast wordt er natuurlijk gekeken naar de courantheid van het pand en de verkoopprijzen van vergelijkbare objecten. Vervolgens wordt er gekeken naar de kadastrale gegevens en relevante bestemmingsplannen.

Een bedrijfspand taxatie voor bedrijfsruimte kan voor de volgende doelen worden aangewend: voor een aan- en verkoopbeslissing, het bepalen van een huurwaarde, een bedrijfspand taxatie voor een financiering, vastgoed (her)waardering ten behoeve van de boekhouding en herbouwwaarde taxatie.


Hieronder een aantal types bedrijfspand taxaties, klik op de de link om de betreffende pagina te openen.


Alle Bedrijfsmatig Vastgoed taxateurs zijn aangesloten bij de volgende keurmerken en gecertificeerde instelling:

Al onze taxateurs zijn erkend en aangesloten bij een brancheorganisatie (NVM, VBO en VastgoedPRO).

De meeste geldverstrekkers eisen dat de taxateurs erkend en aangesloten zijn bij brancheorganisaties. Bovendien eisen ze dat de taxateur vermeld staat in het taxateursregister.


Definitie Marktwaarde en Markthuurwaarde:

Marktwaarde:  ”Het geschatte bedrag waarvoor een object op de taxatie datum zou worden overgedragen door een bereidwillige verkoper aan een bereidwillige koper in een marktconforme transactie, na behoorlijke marketing, waarbij de partijen geïnformeerd, zorgvuldig en zonder dwang hebben gehandeld.”

Markthuurwaarde:  “Het geschatte bedrag waarvoor een object op de taxatie datum verhuurd zou worden tussen een bereidwillige verhuurder en een bereidwillige huurder op passende huurvoorwaarden in een marktconforme transactie, na behoorlijke marketing waarbij de partijen geïnformeerd, zorgvuldig en zonder dwang hebben gehandeld”.